През последните месеци една нова политическа сила набира постепенно и неусетно скорост на небосклона на предстоящите избори. Това е движение „Възраждане“ (№14 в изборната бюлетина), което е една истинска патриотична партия, приятна изненада за широката публика, както и неприятна изненада за големите партии и „официозните патриотари“, „националисти“ и „войводи“. За соросоидите, либералите, колаборационистите и „петата колона“ да не говорим, че не могат да се поберат в кожите си от яд и стаен страх от неизбежното възмездие, което ги чака. „Възраждане“ не само набира скорост и огромна подкрепа от широките народни маси, но има всички признаци да стане феномен на „снежната топка“ и като антисистемна партия да помете статуквото. „Авгиевите обори“ трябва да се почистят и все някой трябва да го стори!…..

Още преди петнадесет години, когато създавахме „Онгъла“ на Мадара и търсехме обединение на всички националисти, предвиждах появата на подобна народна партия. Именно народна и с хора излезли от народа, а не „парашутисти“ спуснати отнякъде, финансирани от вън и кой знае от къде и направлявани от враждебни на България сили, каквито са повечето (да не кажа всички) сегашни партии стъпили в НС.

Идеологията на подобна българска партия е проста и тя се свежда до ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ НА ВСИЧКИ НИВА! Нашите проучвания тогава, а и сега показват, че над 85% от българите не са доволни от резултатите на т.нар. преход и искат пълна ревизия на този преход. А и не просто ревизия, а справедливо възмездие за виновниците провеждащи геноцид срещу българската нация и, които целенасочено съсипаха държавата. Явно, че времето за това е дошло. Организираната престъпност с „бели якички“ и „политическите трупове“ трябва да се отзоват там, където им е мястото – в затвора, с конфискация на всичко награбено и придобито по престъпен начин! Виновниците за престъпления срещу Републиката и за държавна измяна, както и прикриващите престъпленията също трябва да си получат заслуженото!

Възходът на „Възраждане“ и на подобни други партии и движения (не само в България, но и в Европа) идва на фона на големите геополитически промени, които стават в момента в световен мащаб и са тяхна проекция и каталитична реакция. Нещата се промениха; англосаксонският престъпен „Нов световен ред“ и „световният им жандарм“ – САЩ залязват безславно и позорно. Старият свят си отива, заедно със сенките от миналото и ужасните престъпления, които извършиха! Ще има и съд за това – дали „горе“ или тук „долу“, времето ще покаже…… Душите на милионите жертви на престъпниците от задкулисието жадуват за възмездие!

ПП „Възраждане“ е създадена от български патриоти и националисти през 2014 г. на Видов ден в Плиска (и мястото и датата са знакови).

Кои са хората от „Възраждане“; това са преди всичко млади хора с позитивно мислене, национално отговорни и желаещи истински промени и просперитет за Родината. Част от ръководството като Костадин Костадинов и Николай Дренчев са били във ВМРО, от, където са напуснали преди няколко години, поради несъгласие с политиката водена от Красимир Каракачанов. Другите кандидати за депутати от „Възраждане“ са бившите депутати на „Атака“ Стела Банкова и доц. Минчо Христов, които по подобни причини са напуснали „Атака“ и отстояват своите принципи и непримиримост към уродливите явления в политическия ни живот. От гражданската квота кандидат е и д-р Пламен Пасков, който участваше и като кандидат за президент на РБ от последните избори – общественик известен с патриотичните си позиции и изследовател на древната българска история. Те са поддържани горещо от интелектуалци, независими експерти, младежи, националисти, свободолюбиви и патриотично настроени хора от всички слоеве на българското общество жадуващи за промяна.

В редица независими анкети провеждани за предстоящите избори ПП “Възраждане“ заема трето място след големите партии ГЕРБ и БСП, като изпреварва в подкрепата редица други фаворити, в това число и „Обединените патриоти“, пробутвани от знайни и незнайни сили и капитали! И това се случва въпреки цялата информационна завеса хвърляна върху „Възраждане“ и недопускането на нейните лидери до големите медии. Социалните мрежи и независимите медии и канали в Интернет обаче врят и кипят в подкрепа на новата партия; текат дискусии, чертаят се програми и се води наситена полемика по наболели въпроси. Враговете са толкова изненадани и неподготвени, че до сега даже не са успели да скалъпят обичайните компромати и да залеят подобаващо с помия движението, въпреки, че тук-таме има някакви жалки опити за това. Да им пожелаем на добър път СНЕЖНАТА ТОПКА СЕ ТЪРКУЛНА – ВРЕМЕ Е ЗА „ВЪЗРАЖДАНЕ“!!!

Автор: д-р Дориян Александров
Източник: Блогът на Дориян Александров

Д-р Дориян В. Александров се занимава се с бойни изкуства от 1970г. Бил е състезател по Джудо и Самбо в ЦСКА, „Академик“ и „Берое“. Пракикувал е също Джу-Джуцу, Карате, Айкидо и различни стилове на У-Шу/Кунг-Фу. Има майсторски степени по Хун-Гар Кунг-Фу, Аки-Джуджуцу (Джукокай), Карате Оконава-Те и Ней-Дзя-Цюан (вътрешни стилове на У-Шу). Специализира в Ней-Дзя-Цюан – Син-И, Па-Куа, Тай-Дзи и Да-Чен-Цюан, а също в работа с оръжие (У-Шу и Кали/Арнис/Ескрима). Старши преподавател към Българската Федерация по У-Шу, Почетен председател на федерацията и председател на Техническата (лицензионна) комисия. Носител е на високата степен лаошъ (букв. „почитаем учител“), равностойна приблизително на 7-8 дан по обичайната скала. Автор на 10 книги и множество статии за бойните изкуства. 

Източник: bultimes

Facebook коментар
Total Page Visits: 1819 - Today Page Visits: 2