Звездата от “Сам вкъщи” е напълно нов човек: Няма да повярвате, че това е Маколи Кълкин! (СНИМКА)

Маколи Кълкин стана тотална звезда със “Сам вкъщи”, което без малко да го погуби!

Актьорът Маколи Кълкин премина през много тежки изпитания, но изглежда, че животът му най-после е потръгнал в правилната посока. Той вече има напълно приемлив външен вид.

Маколи Кълкин

Маколи Кълкин имаше много изпитания в живота си дотук

Мак, който все още държи рекорда за най-богатото дете в света, дълго време се беше тотално състарил. Не е тайна, че той е със слаба воля и използваше много години наркотици и различни вредни медикаменти.

Днес обаче Маколи Кълкин изглежда по-добре и сякаш най-лошите му дни са вече зад гърба му. Той е бил засечен в хипермаркет да си купува цигари и там е бил щракнат от минувач.

На снимката, която ви показваме, се вижда, че актьорът е с прилична външност и няма и помен от амортизираното му лице, с което се разхождаше допреди година.

Според информациите, причината за положителната промяна у звездата от “Сам вкъщи” е актрисата Бренда Сонг. Тя е настоящата му любовна тръпка и очевидно го е вкарала в правия път.

В момента Мак не се развива много в киното, а залага повече на музикалната си кариера. Той е част от група, която има немалко успехи.

Припомняме, че Маколи Кълкин тръгна надолу след първите две части на “Сам вкъщи”, в които участва. Тогава славата на такава ранна възраст не му понесе и той се оказа наркозависим.

Именно пороците провалиха голяма част от живота на актьора. Това погуби връзката му с Мила Кунус, която твърдеше, че е голямата му любов. Очевидно обаче вече я е превъзмогнал.

Оставяме ви със снимката на Маколи Кълкин, това е той днес!

Маколи Кълкин

Това е Маколи Кълкин в наши дни

Източник: www.topactualno.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *