Home Свят Клинт Истууд подкрепи Тръмп срещу „дупедавското поколение“

Клинт Истууд подкрепи Тръмп срещу „дупедавското поколение“

371

Отявленият републиканец Клинт Истууд даде подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори в САЩ. Актьорът на 86 години досега се въздържаше да изкаже подкрепата си за Тръмп, който предизвика разделение в редиците на републиканците. Въпреки това в интервю насторо за списание „Ескуайър“ той похвали бизнесмена, който по думите му е враг на политическата коректност и на „дупедавското поколение“.

„Виждаме как хора обвиняват други в расизъм и всякакви подобни неща. Когато растях, тези неща не бяха наричани расистки. Тайно всички са уморени от политическата коректност“, каза той пред списанието.

Истууд също така призна, че понякога не е съгласен с възгледите на Тръмп. На въпрос кого ще избере между милиардера и кандидатът на демократите Хилари Клинтън, Истууд заяви, че това е труден избор. „Ще трябва да избера Тръмп… разбирате, тя (Клинтън – бел. ред.) обяви, че ще следва стъпките на Обама“, каза актьорът.

Според него и двамата кандидати са свързани с бизнеса, допълвайки, че Хилари Клинтън „направи много пари от политическата си кариера“. /БГНЕС

loading...
Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 91 - Today Page Visits: 1
×
Харесайте страницата Чуждоземец. Благодарим ви!
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks