Студентката и млада майка Кейси Фишер от САЩ, Ню Хемпшир, искаше бързо да си купи нещо за закуска, преди да отиде на лекции.

Но тъй като се запознава с този бездомник, тя променя живота му, без дори да го осъзнава, както ще видите в този Facebook пост:

„Днес отидох до „Дънкин“ и видях бездомник да брои монетите, които има, за да си купи нещо за ядене. Аз започнах да го разпитвам, но той отговаряше с досада и троснато. Помолих го да седне с мен. Той ми каза много за това как хората обикновено искат да му се подиграят, защото е бездомен, как наркотиците го превърнали в човекът, който мрази, той загубил майка си, болна от рак, никога не е познавал баща си и той просто искал да бъде някой, а майка му щяла да се гордее с него…“

Този прекрасен човек се казваше Крис, а той е един от най-честните и искрени хора, които съм срещала …

Помоли да изчакам, за да може да напише нещо за мен. Подаде смачкана бележка, като се извини за това, че пише с нестабилна ръка, усмихна се и си тръгна. Отворих бележката и това, което пишеше беше.

„Исках да се самоубия днес, но заради теб няма да го направя, красиво лице!“

С един малък жест, Кейси помогнала на човека, като му дала кураж и надежда да живее.

Споделете тази впечатляваща съобщение с всички, че вие знаете и покажете какво огромна разлика малка акт може да направи.

Източник: girl.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 1268 - Today Page Visits: 1
SHARE