Кейти Пайпър преживяла нападение с киселина преди 6 години, което и оставило ужасни последици на лицето и гърдите, точно в момента, когато е започнала нейната успешна кариера като телевизионна водеща и модел.

След повече от 30 операции, това, което днес има до себе си, любовта на живота си и петмесечната и дъщеря Бел Елизабет, преди няколко години, тя самата не вярвала, че е възможно.

Нападението е станало през 2008 г., когато Кейти е на 24 години и е в началото на своята успешна кариера.

Бившият и приятел Дани Линч наел човек на име Стефан Силвестър, за да залее лицето й с индустриална солна киселина.

– Три дни по-рано Дани ме изнасили и преби. Когато най-накрая ме пусна да си тръгна ме убеди да не ходя в полицията.

Докато говорехме непознат изведнъж с голяма чаша със солна киселина ми заля лицето, част от нея ми влезе и в гърлото, отчасти ме ослепи, почти ме унищожи – спомня си Кейти.

Дани и Стефан в момента са в затвора и излежават доживотни присъди.

След нападението което остави страхотни белези по лицето на това младо момиче, тя е убедена, че вече никой никога няма да я обикне.

Била е ужасена от собственото си отражение в огледалото.

– През пролетта 2010 г. най-накрая почувствах, че съм достатъчно силна, за да заживея сама отделно от родителите си.

Започнах да навлизам в ежедневието, намерих си работа и накрая се чувствах като всяко нормално момиче на моята възраст.

Но след известно време разбрах, че искам да имам момче – спомня си Кейти.

Често разговаряла с момчетата, но те се отнасяли към нея само като към приятелка. Имала добра компания и била доволна, но се чувствала непривлекателна за мъжкия пол след инцидента.

– Една вечер излязох с 4 приятелки и се запознахме с 5 свободни момчета. Започнахме да излизаме заедно. Имаше един Райън, който беше висок, с тъмна коса, широко отворени сини очи и нежна усмивка. Тайно се влюбих в него – разказва Кейти.

Райън я приближил в клуба и я поканил да излезе с него на среща следващия уикенд. В момента тя се паникьосала, защото дотогава са се виждали само вечер и на тъмни места, така че той все още не е видял нейните белези. Тя се страхувала от неговата реакция, когато я види в истинска и светлина, но все пак е приела поканата.

Уговорката им била пред ресторант. Райън я погледнал в лицето. Тя се почувствала сякаш той сканира всяка част от кожата й.

– Докато гледахме менюто му задавах въпроси, само за да прекратя неприятната тишина, но той ми отговаряше като робот.

Когато спрях да взема въздух, той се възползва от ситуацията и ми каза, че ще отиде да се поздрави с някои приятели.

Тръгнал и Кейти разбрала, че е приключило. Въпреки че е била пречупена, малко след тази среща се запознава с човек на живота си чрез една приятелка.

Джеймс, с който сега живее и с когото има дъщеря не се притеснявал от нейните белези, и от това какво се говори на улицата. Когато му казала, че е бременна не избягал, а останал с нея.

– По най- труден начин научих, че не можете да контролирате всичко, което се случва и трябва да ги приемете.

Ако се опитате да промените това, което не можете, ще се вържете на възел и може да пропуснете добри неща и възможности, които са пред носа ви – заключава Кейти.

Кейти преди атаката:

Източник:mushmorok.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 2626 - Today Page Visits: 1
SHARE