Луксозен квартал за 50 млн. евро изниква край Бургас

Елитен квартал за 50 млн. евро изниква между Бургас и Поморие, само на 2 км от обласния град. Цените в Majestic Sea Village започват от 980 евро за кв.м., разквазва в интервю за Economic.bg Славейко Йорданов, директор продажби в компанията „Артстрой“.

Луксозните къщи са на първа линия море, с модерна инфраструктура, височината на таваните е 3,2 м., а всяка вила има собствени градинки и е с фасада, облицована с травертин.

„Засега сме построили малка „мостра“ от 126 еднофамилни къщи, планираната инфраструктура ще е с капацитет 500 семейства, но това не ни ограничава, за в бъдеще, при повишен интерес ще планираме, и реализираме още. Целта в случая не е количеството, а качеството на материалната база, и на живеещите в квартала, защото елитен квартал не се гради само със сгради, а е важно и кои ще са съседите“, заявява Йорданов.

Размерът на инвестицията до този момент е 12 милиона евро, като очакванията са финалната фаза на проекта общите инвестиции да надхвърлят тази стойност над 3 пъти. „Изграждаме селище, което е без аналог за страната ни“, коментира още Йорданов. Към момента около 40% от къщите са продадени, като основно купувачите са българи.

Източник:  kmeta.bg

like1




(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

One thought on “Луксозен квартал за 50 млн. евро изниква край Бургас

  1. И какво му е луксозното!
    Къща до къща. Басейни няма и само скали без плаж там!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *