Нашенец в Испания се сдоби с дъщеря, без дори да е бил с майка й

Врачанин се хванал за главата, когато разбрал, че има дъщеря без въобще да е бил с майка й, съобщава BulNews.bg. Голямата изненада го заварва в Испания, където работи от много години.

Историята на Д.Ц.Н. е достойна за сценарий на сериал. Оказва се, че сагата на мъжа започва още, след като се запознал с вече бившата си съпруга. От брака им се ражда син, който в момента е пълнолетен. Отношенията между двамата претърпяват пълен крах и се разделят през 2001 година, а официалният им развод станал факт едва в началото на март 2008 година. През цялото това време врачанинът и бившата му изгора живеели разделени, като мъжът отишъл на гурбет в Испания.

Докато течал разводът им обаче, бившата му заживяла с друг мъж, от който родила дете. Гурбетчията не бил наясно, че бившата му жена е бременна, защото не се прибирал в страната и водел бракоразводния процес от Испания. За приписаното му дете разбрал едва през януари тази година, когато му се наложило да поиска от община Враца удостоверение за семейно положение и членове на семейството.

Така изненадата била огромна, когато видял, че на негово име е записана и дъщеря с инициали В.Д.Н. Врачанинът веднага се свързал с бившата си съпруга, която му е обяснила, че детето е от нейна връзка с друг мъж, с когото и сега живее на семейни начала, но е записано на негово име, тъй като се е родило преди постановяване на съдебното решение за развода.

Потресен от филмът, в който бил вкаран, Д.Ц.Н. завел дело в окръжния съд във Враца за установяване,че не е биологичен баща на детето, което са му приписали. Бившата му жена заявила пред магистратите, че наистина детето не е негово. Така, след като разгледали доказателствата по случая, магистратите постановили, че врачанинът наистина не е баща на момиченцето, решението им обаче може да се обжалва пред Апелативен съд-София.

Източник: bulgaros

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *