Само глътка на ден, 2 пъти годишно: Това чудо чисти артериите изцяло, гони инфаркт и инсулт! (рецепта)

Tази рецепта наистина чисти артериите като с магическа пръчка, невероятно е!

Днес ще ви запознаем с най-ефективното чудо, което чисти артериите изцяло. Тази смес не оставя никакви шлаки и натрупвания в тях, което ни гарантира дългогодишно здраве и ни пази от инфаркт и инсулт.

Знаем, че с течение на годините, вредните храни, които консумираме, мръсния въздух и стреса, артериите ни се затлачват с най-различни атеросклеротични плаки.
 
Най-добрата смес за чисти артерии и здраве
 
Те са сред най-опасните за здравето и живота ни. Трябва да се чистят периодично, за да си гарантираме прекрасна младост и леки старини. Въпросното пречистване на артериите обаче не става с лекарства.
 
Да, в аптечната мрежа се предлаган какви ли не лекарства, хомеопатични средства и уж природни продукти, чиято цена е убийствено висока. А ако трябва да сме честни, не вършат и половината от това, за което претендират.
 
За сметка за това, тази лечебна природна смес чисти артерии като с магическа пръчка. Тя отдавна е призната за най-ефективната от всички, а се приема само два пъти в годината.
 
Ето я и самата технология на приготвянето й. Взимате шест лимона, три лъжици мед, 30 скилидки чесън, един литър вода и това е. Измивате хубаво лимоните, защото се приготвят с кората. Почиствате и чесъна. След това смилате двете съставки на кайма.
 
Получената смес от лимони и чесън я изсипвате в подходящ съд и я заливате с литъра вода. Поставяте на котлона и изчаквате да заври водата, но после веднага махате съда от котлона – не бива да оставяте да се вари сместа.
 
Охлаждате тази смес и чак след това добавяте към нея посочените лъжици мед. Сипвате в стъклен буркан и съхранявате в хладилника. От това лекарство за чисти артерии приемате само по 50 грама всеки ден, в продължение на три седмици.
 
След това време си почивате задължително една седмица и отново повтаряте курса за още три седмици. Правите това два пъти годишно, по ваша си преценка относно сезона.
 
Тази лечебна смес не само чисти артериите, но и е невероятен имуностимулант. Както и пречиства бъбреците и черния дроб. Не я ползвайте единствено ако имате язва на стомаха или сте алергични към някоя от съставките./doctorbg
(Visited 1,388 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *