Вижте каква красива дъщеря има Юлиан Вергов и бившата му жена, за която не говори много (снимки)

Роденият на 15 юли 1970 г. Юлиан Вергов бил голям хулиган, докато учел в руската гимназия в София. Нямал аполоново тяло, както днес, и обичал да хвърля яйца върху главите на хората през терасата.

Два пъти го изключвали заради невъздържано поведение и се наложило да завърши средното си образование във вечерно училище, като през деня бил момче за всичко в Младежкия театър. Със заработените пари открил чара на софийските кръчми, а най-често злоупотребявал с ракия, водка и уиски.

Юлиан споделя, че си е чупил всичко, което може да се чупи, защото често налитал на бой в спорни ситуации. Преди време се сбил жестоко, в резултат на което пострадали и двете му ръце. В „Пирогов“ обаче не ги наместили добре и кокалчетата останали да стърчат и до днес. В масово меле за пръв път го видяла и майката на детето му – Ирина, с която от няколко години вече не са заедно. Влюбили се набързо и се чудили да се женят или не.

Все пак запазили дата в Гражданското, той си взел костюм, а тя – рокля. Четири часа преди церемонията се отказали, защото внезапно решили, че се занимават с глупости. Преди да стане един от най-обичаните актьори, Вергов четири години учил за инженер в МЕИ. Чак като станал на 28, решил да пробва в театралната академия, а майка му така се разочаровала, че не му говорела с месеци. Тъй като в НАТФИЗ имало възрастова граница за актьорите – 25 години, той кандидатствал в колежа „Любен Гройс“. За изпита го подготвила Лилия Абаджиева и веднага след като го приели, го взела да играе в нейния „Хамлет“. Бил в класа на Цветана Манева, която обичал толкова силно, че когато видел неин портрет или снимка някъде, задължително я целувал.

ДЕТСТВО МОЕ

Тук Юлиан тъкмо е проходил. Сърдит е, защото не харесвал тирантите, с които майка му го обличала.

МОНОСПЕКТАКЪЛ

На тържество в детската градина, когато за пръв път изнася рецитал пред публика.

ДВЕТЕ ЛЮБИМИ ЖЕНИ

С бившата си половинка Ирина и тяхната дъщеря Алена.

Източник: healthy-way.eu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *