Какво една жена НЕ трябва да прави заради един мъж

Колкото и да си приличат двама души, те никога не могат да мислят и действат по един и същи начин. По тази причина, за да издържи една връзка, и двамата партньори трябва да правят компромиси. Ако обаче една дама иска да се радва на пълноценен живот, то има няколко неща, от които не трябва да се лишава, дори в името на любимия мъж.
Любовта е мощно оръжие, но тя не трябва да диктува всяко ваше решение. Важно е да се грижите за щастието на най-близките си хора, но не и да жертвате своето в името на тяхното. Ето и кои са нещата, които една жена никога не трябва да прави заради един мъж:

1. Да се откаже от мечтите си.
Ако винаги сте искали да станете лекар, не бива да се отказвате заради човека до себе си. Вие не трябва да избирате между вашите мечти и вашия мъж. В случай, че и двамата наистина се обичате и искате да бъдете заедно, със сигурност ще измислите как нещата да сработят, така че и двамата да са удовлетворени.
2. Да промени своите морални възгледи.
Всеки има различни възгледи, що се отнася до морала и няма нищо лошо в това. По тази причина вашият приятел трябва да уважава вижданията ви за морала, макар да не ги споделя. Не се оставяйте да бъдете променяни, освен ако вие самите не го пожелаете. Вашата гледна точка трябва да буди възхищение, а не да се превръща в повод за скандали.

3. Да променя външния си вид под натиск.
Може би повечето мъже се впечатляват от красивите модели на Victoria’s Secret, но това не означава, че трябва да очакват и тяхната приятелка да изглежда по този начин. Ако вашият приятел ви казва по какъв начин да се обличате или още по-лошо, настоява за определена хирургична операция, то вие със сигурност нямате нужда от него. Това е вашето тяло и единствено вие отговаряте за него. В случай, че гаджето ви не вижда естествената ви красота, то потърсете друг, който да я оцени.

4. Да жертва времето с приятелките си.
Всеки човек ще се съгласи, че денонощието е твърде недостатъчно и че често задачите са повече, отколкото времето. Въпреки това не бива да прекарвате цялото си свободно време само с човека до вас, все пак вие имате приятели и семейство. Те също имат нужда от вас, дори да ви е трудно да го осъзнаете. Разделяйте времето си по справедлив за всички начин.

5. Да се оставя да бъде контролирана.
Колкото и да обичате мъжа до себе си, никога не му позволявайте да превземе живота ви. Ако сте в сериозна връзка, е важно да обсъждате всички важни решения. Въпреки това крайното решение трябва да взимате винаги и само вие. Една жена никога не трябва да позволява на приятеля си да ѝ казва какво да прави, кога, по какъв начин и т. н.

Източник: www.tialoto.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *