Изневяра?! Никога няма да я видите от тези 3 зодии

Изневярата е разделила много двойки. Тя е олицетворение на тази с косата, която носи страх и е знак за край на един период. Да, не носи край на света. Трудно е да се осъзнае, когато се почувстваме измамени, но не е невъзможно. Съберете си мислите и разберете, че щом половинката е направила избор да е с друг, значи така е по-добре и за двама ви – без лъжи и напразни обещание.
Но има хора, които никога няма да ви изневерят. Ако не желаят да са с вас, ще ви го кажат в очите, от което най-вероятно ще ви заболи, но никога няма ви излъжат или поставят на второ място. С това дори и след край на връзката, те печелят вашето уважение и желание да запазите добри отношения, пише teeproblem.net. 3-те зодии, които никога няма да изневерят:
Риби
Това са хора с много сложен характер, Трудно намират подходящия човек до себе си. Но когато до намерят, обичат истински. Освен това представителите на тази зодия са искреди, до болка искрени в буквален смисъл. Това е тяхното най-добро качество, макар и понякога да не се харесва на околните. Тези хора никога няма да ви излъжат, ще кажат истината, колкото и болезнена да е тя. В такъв момент може да изпитате омраза към тях, но с времето ще разберете, че това са най-стойностните хора, които познавате.
Водолей
Представителите на тази зодия за по-деликатни от Рибите, но и те никога не биха изневерили. Ако нещо не им допада във връзката, ще говорят с половинката си, ще опитат да го поправят и да съживят отношенията. Разбира се, не винаги се получава. Тогава те по най-деликатния начин ще кажат, че просто не става, ще кажат цялата истина и ще обяснят ситуацията през техния поглед.
Везни
Това са хора, които причиняват зло на самите себе си когато изричат лъжа или са опитат да изневерят. Те обичат да чуват и да изричат истината, ако не го направят по една или друга причина, не престават да се самообвиняват. Ето защо вярвайте, че представителите на тази зодия няма да ви изневерят. Ако не желаят да са с вас ще ви го кажат или просто ще забравите за тях – те казват край и изчезват без да дават обяснения и без възможност да се свържете с тях, но никога не ви залъгват.
Източник: kakata.info
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *