Най-нетърпимите мъже са точно тези ЗОДИИ

Някои хора вярват в зодии, други ги отричат напълно. Може би истината е някъде по средата и трябва да имаме предвид някои особености, които са присъщи на повечето хора. Това са зодиите, които никоя жена не иска да има до себе си, ето защо:

ОВЕН – Мъжете овни са импулсивни, конфликтни и мног трудни като характер. Те не са внимателни с жените, никога не си признават, че грешат и не се променят, каквото и да ви казват. Имат огромни изисквания и очаквания от другите, а те самите не дават нищо от себе си. Егоизмът също не им е чужда черта. Като цяло – да се разбереш с мъж Овен е почти обречена кауза.

СТРЕЛЕЦ – Страшно романтична натура, но не бързайте да се радвате. Мислите на мъжете Стрелци се реят винаги в един идеален свят, в който никоя жена не е достатъчно добра за тях и винаги може ОЩЕ. Те са хора, които обичат да пътуват и това, че имат половинка до себе си няма да ги задържи на едно място, колкото и да са сериозни отношенията им.

КОЗИРОГ – По-добре стойте далеч от мъжете с тази зодия. Те са изключително независими и никога нямат нужда от сериозна половинка до себе си. Рискуват много и не се интересуват какъв ще е резултатът. Страшно инатливи са и държат на своето, независимо дали са прави или не. Мъжете с тази зодия са истински работохолици и не отделят внимание на половинката до себе си.

РИБИ – Особени мъже, които трудно можеш да разбереш. Интуитивни са и се доверяват основно на върешното си чувство и точно за това непрекъснато действат страшно нелогично. Мнителни са и никога няма да се доверят на половинката си изцяло.

Източник: www.hitvneta

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *