ПОВЕДЕНИЕТО НА ХОРАТА, СПРЯМО ТЕХНИТЕ ЗОДИИ

Жената Овен
Тя е като ледената кралица от приказката на пръв поглед, но не бива да се заблуждавате- тази жена е истинска стихия, страстна е като тигрица и обича да доминира над мъжа. След като веднъж се разпали нейното желание, обикновено тя е човекът, който поставя изискванията и определя правилата.
Мъжът Овен
Представителите от тази зодия са много взискателени в леглото и не робува на консерватизма в секса. Ако успеете да ги предразположите, те могат да бъдат любвеобилени и изключително изобретателени в кревата.

Жената Телец
Жената Телец държи изключително много на флирта. Тя го прави подсъзнателно, затова често околните я мислят за лекомислена. Ако се озове в компанията на няколко представители на силния пол, тази дама не би пропуснала възможността да изпрати еротични сигнали на всеки един от тях. Колкото повече “клъвнат”, толкова по- щастлива е тя, макар че рядко довежда подобни отношения до по- сериозен етап. по този начин тя си вдига самочувствието и “четка” собственото си его.
Мъжът Телец
Той е изключително напорист любовник, но когато срещне “правилната” дама може да прояви безкрайното си търпение и грижовност. Много от представителите на зодия Телец започват отрано да водят полов живот и затова притежават богат опит.

Жената зодия Близнаци

Тя е изпълнена с изключително много енергия, на която би могъл да й завиди цял харем. Има само един малък проблем- много рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие, за да изпълните нейните желания. Нейната тръпка са обратите и разнообразието в любовта. Не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга.
Мъжът Близнак
Той е най- големият Дон Жуан сред мъжете представители от всички зодии и може да уговори почти всяка жена да си легне с него.
Създал си е репутацията на непоправим сваляч сред околните, защото обича тръпката от покоряването на правещи се на недостъпни жени. Чувствата му обаче обикновено са доста повърхностни. Трудно може да остане верен на една жена за по- дълго време, като въобще не се притеснява от мисълта да ви изневери дори с вашата приятелка.

Жената Рак
Тя обича да се свие на сигурно място в черупката си и само най- чувственият и търпелив любовник е способен да я извади оттам. Жената Рак изпитва огромна необходимост да се чувства в безопасност. Перфектна домакиня и къщовница е. Въпреки това, ако намери истинската любов, тази жена ще стане незаменима сексуална партньорка.
Мъжът Рак
Той е много тайнствен и в същото време изключително грижовен. В началото на връзката обаче, може да се окаже абсолютна противоположност на зодиакалната си характеристика. Търси дълготрайна връзка и е склонен да се ожени рано.

Жената Лъв
Лъвицата винаги е център на внимание и често е най- ослепителната дама в компанията. Ако успеете да я оплетете в мрежите си, трябва да имате едно на ум, че тя може да бъде много егоцентрична и прекалено суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа си или любовника си. Като царица на котките Лъвицата е жизнерадостна, силна и пръска сексапил на всякъде. Не е жена, която можеш да заведеш у дома и да я превърнеш лесно в перфектната домакиня.
Мъжът Лъв
Цярят на животните се нуждае от жените повече, отколкото от храната, водата и въздуха. Той държи партньорката му винаги да бъде послушна. В леглото се държи така, сякаш се състезава в олимпийски игри по секс и държи да спечели първото място.

Жената Дева
Представителките на зодия Дева сключват по- късно брак, а много често и изобщо не се решават на тази стъпка. Не че не са привлекателни, напротив. Просто имат прекалено високи изисквания към кандидатите си и не преувеличават значението на секса в отношенията си с партньора.
Мъжът Дева
Той е супер пресметлив и винаги си избира много внимателно и предпазливо своята партньорка. Често се страхува от по- сериозно обвързване, затова обича да се държи на дистанция дори и при дълготрайна връзка.

Жената Везни
Представителката на тази зодия винаги е обкръжена от красиви мъже. Тя не си пада по обикновени и безлични партньори. За да привлечете вниманието й, трябва да използвате зрелищни примамки или нестандартен подход, това винаги ще ви даде предимство пред съперника. Пада си по огледални тавани и водни легла. Обича новаторството в секса.
Мъжът Везни
Той много добре знае как да прелъсти жената с ласки. Отворен е за всякакви нестандартни похвати и за него е въпрос на чест да задоволи своята партньорка. Сексът за него е едно пълноценно изживяване и може да продължи цяла нощ, защото Везните са изключително издръжливи. Не му давайте зор – той иска да се наслади на всеки миг от удоволствието, което ще запечати в съзнанието си. Но,… не очаквайте от него да ви бъде верен.

Жената Скорпион
Тя може да ви изтощи, но никога няма да ви омръзне.Преливаща от сексапил и доминираща в леглото, тя иска още веднъж и още веднъж и така…цяла нощ. Основният проблем при нея е, че е много ревнива, при това в повечето случаи без да има основание.
Мъжът Скорпион
Той е най- сексапилният представител на зодиака. В секса той набляга на количеството, а не на качеството. Може да прелъсти няколко жени за една вечер, защото е на мнение, че по- важно от бройката няма. Много внимавайте с него- този човек е непредсказуем, ако бъде наранен.

Жената Стрелец
Тя е огън жена. Обича да флиртува и да бъде център на внимание на всяка цена. Нищо не й пречи да излезе с един кавалер, а след това да го зареже заради друга компания. Тази жена обаче се интересува само и единствено от собственото си сексуално задоволяване.
Мъжът Стрелец
Той е истински чаровник, много жив и остроумен. Много бързо ще ви зарази със своята жизненост. Не трябва обаче да се залъгвате- погледът му похотливо опипва всяка жена наоколо и при първа възможност ще кривне от правата пътечка.

Жените Козирог
Те изглеждат много резервирани и скромни, но в действителност са способни на много силни страсти и чувства. В началото правят впечатление по- скоро на стеснителни, но това е само докато ги опознаете по- добре.
Мъжът Козирог
Той е изключително бърз и не приема “не” за отговор. Гордее се със своята неизчерпаема енергия, но е консервативен и не обича да експериментира.

Жената Водолей
Тя мрази да я притискат в леглото и да я третират само като сексуален обект. Съумеете ли да я изкушите обаче, внимавайте- тя изисква не само секс, а и духовна връзка, затова тежко ви, ако я търсите само за повърхностен флирт.
Мъжът Водолей
Той е одухотворен любовник, който получава истинско удоволствие в леглото само ако се отдаде с цялото си съзнание на секса и любовта. Жената, която си има работа с представител на тази зодия, трябва да има огромно въображение и неизчерпаема енергия.

Дамата от зодия Риби
Тя е склонна да се увлича по окултното, непознатото и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна. Това, че не се разкрива напълно, я прави още по- желана и мистериозна. Мъжът Риби
Той е свикнал да има тайни любовни авантюри и да изневерява.  Не е идеалният съпруг, особено ако сте ревнива.

Все пак имайте едно на ум, че астролозите съветват да не прибързвате да правите окончателни заключения за качествата на другия само по зодията.
В крайна сметка и звездните предначертания могат да бъдат коригирани, ако другият наистина ви обича и има желание да бъде с вас.

Източник: diana

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *