Трите зодии, които не стават в леглото – не правете секс с тях!

Всеки е правил лош секс в живота си поне един път. Може би вашият партньор е бил неподходящ зодиакален знак. Дали звездите не са оказали влияние на потенциала му в леглото проверете сега:

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са сочени за най-любопитните и склонни към експерименти. Те обичат разнообразието, особено в леглото. Защо тогава попадат сред трите най-зле представящи се зодии?

Повечето от родените под този знак са силни повече в думите, отколкото в действията си. Близнаците ще ви омаят и ще ви обещаят невиждани удоволствия, но цялата работа, макар и весела няма да трае дълго. Близнаците са егоистични в леглото, предпочитат половинката да бъде доминанта и ги интересува само техния финал. Често пропускат любовната игра, особено мъжете, и се хвърлят по същество, водени от своята нетърпеливост.

Стрелец

Стрелците са големи авантюристи и експериментатори.  В леглото тези техни черти са по-ясно изразени при мъжете, отколкото при жените.

Господата от този знак държат сексът да бъде вълнуващ и ако не получат това, което искат, гледат възможно най- бързо да приключат акта. Не споделят с половинката си това, което не им харесва.

Дамите също имат нетипично поведение под завивките. Привърженички на стереотипити и класическите пози, те често стават и си тръгват без да дават обяснения. Понякога дори по средата на акта.

Риби

Чувствителните и емоционални Риби са изненадата в класацията. На пръв поглед изглеждат хрисими душички, но често имат садо-мазо фантазии, които не се колебаят да осъществяват. Това не се харесва на всички и ако не си падате по грубостите, избягвайте този знак за партньор.

Някои от тях имат странни фетиши – смучене на стъпала или облизване на висок ток, а любимото на тази зодия е записването на видео клипчета.  Рядко влагат чувства в секса, въпреки емоционалната си нестабилност.

Източник: vipnews168.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *