Илиана Раева разказа просълзяваща история! Вижте какво и се случи след 33 години чакане (СНИМКИ)

И такива неща се случват под слънцето.

Изключително мила и трогателна история разказа една от спортните икони на България – европейската и световна шампионка по художествена гимнастика, Илиана Раева.

Знаете какво означава астрален близнак, но чували ли сте за млечен брат и млечен син? Във Фейсбук Илиана се върна към дните, когато е родила първата си дъщеря Славея.

„Станах майка на 8 юни 1984 година. В родилния дом в Шейново бях в една стая с още една родилка, която същия ден роди момченце. Имах много кърма, Славея се хранеше много бързо и като всяко новородено заспиваше веднага. Малчуганът до нас пищеше сърцераздирателно и милата му майчица толкова много страдаше, че ми се късаше сърцето. Нямаше кърма. Тогава и предложих да ми го даде и да го нахраня с моята. Притеснена и истински страдаща от липсата на достатъчно кърма, жената ми благодари и ми го подаде. Синеочкото засмука жадно от гърдата ми и след минутки вече спеше заситен и доволен. Така, докато бяхме в болницата 10 дни (двете бяхме родили със секцио) кърмех първо Славея, след това него. Не запомних името на жената и на бебето ѝ. Разделихме се на изписването и повече не я видях, както и малкия рус красавец. Минаха 33 години оттогава…“
Screenshot_4
Screenshot_5

Голямата изненада за Илиана идва преди две седмици по време на състезанията за Световната купа в София.

Директорът на турнира Георги Чобанов ѝ се усмихнал „дяволито“ и я помолил да му отдели минутка. Повел я към ВИП ресторанта, а там…

Там я чакал млечният ѝ син и млечен брат на дъщерите ѝ Славея и Виолета – Георги.

„Толкова приятна изненада! След толкова години! Понякога се сещах за него и се питах, какъв ли е станал и какъв ли е животът му. Прегърнах го и го целунах! Той се смееше и не скриваше радостта си от срещата ни. Аз също се зарадвах, да видя след толкова години малкия синеок бебешор пораснал прекрасен мъж!

Поговорихме си. Накрая го попитах с усмивка: „Късметлия си, нали?“ А той се засмя и ми отвърна: „Разбира се!“ Миналата неделя се ожени и ми изпратиха снимка от неговата сватба с хубавата Елена! Да са живи, здрави и много щастливи! Много красота има в това тайнство Живота“, завършва трогателната си история Илиана.

Източник: https://bgsport

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *