Помните ли младия меринджей? Ето как живее сега и колко пари изкарва на месец!

Младият меринджей, който стана известен в цяла България Янко Радев от с. Градинарово, се събра с жена си. Предстои да се прибере тези дни от Германия и да припознае четирите си деца, пише “Телеграф”. Янко и 27-годишната му съпруга Ангелина се събрали да живеят заедно преди около година. Зетят най-накрая постигнал мир и съгласие с тъщата Катя, която преди налиташе дори да го бие. Младата жена гледа 4-те им деца, всичките момчета, докато мъжът работи в германския град Офенбах като общ работник в местната служба по озеленяване.

Изкарвал около 1000 евро на месец, като част от тях изпращал редовно на Ангелина и децата. Заради тях Янко заминал за Германия, като се научил на немска дисциплина и точност, хвали го тъщата.

Ставал всяка сутрин в 5ч, а в 7ч започвал работа, като косял тревата по градинки и около булевардите на Офенбах до 20ч. 250 евро плащал за квартира и храна, а другите спестявал за къща, макар че си е купил една в селото, която ремонтирал и обзавел отвътре, за да е удобно и комфортно на жената и децата.

“Сега се връща, за да оформи документите и да признае синовете си, които ще носят неговата фамилия. Идва си в отпуска, като каза по телефона, че ще вземе дъщерята и децата при него, споделя устатата му тъща.

Източник: www.blitz.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *