ЕКШЪН! Тотален хаос на летище „София” – километрични опашки бавят полетите с часове, гаврата с пътниците е пълна (ВИДЕО)

Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения празничен ден, когато стотици българи ползват почивните дни, за да пътуват, алармират читатели на ПИК. Напускането на страната през аерогарата се оказва мисия невъзможна и полетите закъсняват с часове заради абсурдната организация на родните летищни власти.

Шокиращото решение на софийското летище да обедини в едно чекирането на пътници от различни авиокомпании – например „България Ер” и „Райън Ер” е причинило буквално километрична опашка на терминала за отпътуване, показва видео, изпратено до ПИК.

„Подобен хаос е невиждан дори в страните от третия свят. Летище „София” трябва да отговаря пред властите за този абсурд, който причинява невиждани загуби и за самолетните компании и за пътниците. Някои полети закъсняват с часове, само заради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава обяснение, защо опашката е една за няколко самолетни компании и няма други работещи гишета”, потресени са читатели на ПИК.

Припомняме, че агенция ПИК от няколко седмици алармира в свое разследване, че на столичното летище има огромен проблем със скенерите, проверяващи пътниците и багажа и че те работят на авариен режим (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Министърът на транспорта Московски обаче отрече да има проблеми и заяви, че се извършват ремонти и профилактика на някои скенери. Явно обаче проблемът тежи с пълна сила и показателен е днешният хаос на столичната аерогара.

Само преди два дни агенция ПИК отново беше алармирана от свои читатели именно за опашките на проверките за сигурност. Потърпевши се оплакаха, че за да успее да мине, човек трябва да дойде 3 часа по-рано, а организацията определят като пълна липса на съдействие. Следете още в pik.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *