Появи се нов любимец при кемперите (ВИДЕО)

1001

Elysium RV – смарт кемпер с перка и джакузи

Американската технологична компания Furrion представи миналия месец на изложението CES 2017 в Лас Вегас нов концептуален кемпер, който ще промени представата на много хора за къмпинг почивка.

Моделът се нарича Elysium и е вероятно по-впечатляващ за кемпер феновете не толкова с луксозния интериор, колкото с това какво „носи“ на покрива си.

Elysium RV разполага с горещо джакузи, бар и … истински хеликоптер, модел Robinson R22 – двуместен.

Когато кемперът е в движение платформата, на която се намира хеликоптера слиза в спалнята, за да намали габаритите на кемпера, а и с цел защита на летателния апарат.

От друга страна, целта на Furrion е била с излаганета на този концептуален компер да демонстрира предлаганите от компанията хай-енд технологични решения в управлението на превозни средства, смарт хладилник, смарт кухненски уреди, смарт баня и тоалетна, огромни 75-инчови дигитални екрани и дори камина.

И тъй като Elysium RV е концептуален модел, то той не се продава и съответно няма цена. Реално тя би била милиони долари, т.к. само хеликоптерът Robinson R22 струва почти 300 000 $. / Сamping.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 1125 - Today Page Visits: 1
SHARE