“Би Би Си” гърмят заради постъпката на тази българка в Стратфорд! (СНИМКИ)

Българите навсякъде по света сме изключително смели хора и постъпките на някои наши сънародници зад граница, меко казано, трябва да будятфордт гордост в сърцата на всички нас! На поредния такъв случай се натъкнало изданието „Новини Лондон“ в една от българските групи във „Фейсбук“ – „Бг мами в Англия“.

Това е текстът на невероятната постъпка на Марияна Валкова без редакторска намеса, само с една скоба. При направена се оказало, че действително въпросната случка, за която тя разказва, е отразена в големи британски медии като „Дейли Мейл“, “Би Би Си” и „Ивнинг Стандарт“, но нейното участие не е споменато.  Вижте и вие историята й:

„Здравейте мили мами!!!искам да ви разкажа една история която ми се случи вчера докато пътувам с влака ot Ranham do Stratford international. Това се случи в 8.45PM. Имаше до мен жена която изведнъж започна да пищи неистово. Отидох до нея и видях че е бремена. И разбрах че започва раждане. И веднага действах адекватно.

Съблякох я от кръста надолу сложих си палтото и бебето му се показваше главата. Слава на Бога че не се паникьосах. Треперех като лист но трябваше да бъда силна. Изкарах Бебчо сложих го в моето палтенце…. дадох го на майка му сложих го на гърдите…И имаше трима мъже и едно момиче всички бяха в паника.И Парамедиците дойдоха на Стратфорд Интернешънъл след 15 мин.и нищо не направиха. Жената беше в колобс.

И днес медиите 6 на брой пишат че те са и помогнали…. Ей това кажете ми как да го разбирам.Та те не направиха Нищо…. Такъв силен стрес преживях…. Само Бог знае.Искам да дам изявление ,че не те изродиха Бебенцето /boy/….. И да разберат колко сме силни българките.. help Mariana Valkova‎ to Бг мами в Англия А ето и как новината е отразена в британските медии:

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *