ТОЙ купи тази ракла за смешни пари! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО ОТКРИ В НЕЯ

След като прочетете тази история, със сигурност ще ви се прииска да се насочите към първата гаражна разпродажба, която видите.

Нещо невероятно се случило на 67-годишния Емил Кнодел. Мъжът купил стара ракла на дворна разпродажба в Белвил, Тексас. Той веднага забелязал интересната мебел заради мраморния капак и красива дърворезба. Когато продавачът му казал, че раклата е на 125 години, Емил веднага си помислил, че е открадната.

Цената дори била намалена на $100, тъй като вече трети ден никой не обръщал внимание на старинната мебел. Емил я купил без да се двоуми. Изобщо не предполагал, че ще се окаже, че е получил много повече от това, за което се е спазарил…

Емил отнесъл раклата в дома си и когато с негов приятел я наклонили настрани, за да я поставят в стаята, чули дрънчене от едно от чекмеджетата. Отворили всички отделения и те се оказали празни, но в крайна сметка открили, че старата мебел има тайно отделение на дъното си, което било пълно с бижута, диаманти, пари в брой и спомени от периода на Гражданската война.

Емил не се обърнал към експерт за оценка на съкровището, но веднага си личало, че стойността му е сериозна.

Какво направил той обаче? Вместо да продаде всичко и да прибере парите, Емил направил нещо изключително достойно. Такава постъпка дори не би хрумнала на повечето хора. Обадил се на продавача и му върнал съкровището.

Оказало се, че старинната ракла му била завещана от неговите баба и дядо и той е нямал никаква представа, че има тайно отделение. Макар и с помощ, все пак е научил за завещаното си съкровище.

 

Източник: mushmorok.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *