Напълно безплатно бабешко чудо премахва брадавици от раз! (падат сами до една седмица)

Проблемът с наличието на брадавици тормози много хора и особено жените, заради чисто естетически съображения!

Може би един от най-големите кошмари за визията на жените, това са образуванията, наречени брадавици. Те могат да бъдат плоски или изпъкнали и за жалост, да се появяват на всяко място по тялото, дори и на лицето.

Когато брадавиците са малки и незабележими, няма кой знае какъв проблем, но понякога те нарастват и представляват истински ужас за всеки, особено за по-суетните дами.
Брадавиците са наистина грозни и досадни образувания, но можем да се спасим от тях

В козметиката вече има хиляди начини, които обещават да преборят брадавиците – от различни кремове, спрейове, мазила и какво ли още не.
Лошото при тях обаче е, че струват скъпо, а не винаги или почти никога цената не отговаря на качеството им.

Даваме си парите, а брадавиците си остават – и така до безкрай. Затова днес ще ви споделим един абсолютно доказан начин за премахване на брадавици, който действа безотказно и е изпитан не от години, а от векове.

Това е тайна, дошла още от нашите пра-прабаби и си заслужава да я знаем. Още повече, че е напълно безплатна и възможно най-лесната за изпълнение. И така – може и да се учудите, но брадавиците падат до една седмица само ако ги мажете със собствената си слюнка.

Този лек буквално разбуни духовете в женски форум, където много дами споделиха, че не само са чували тази народна рецепта, но са я изпитали върху себе си и ефектът ги е удивил.

„Трябва да се прави сутрин, още преди да се закуси. Тогава се маже брадавицата със слюнка по часовниковата стрелка и се оставя така, без да се бършем. След това през деня отново я мажем няколко пъти, когато се сетим. Достатъчно е да се намазва леко 4-5 пъти на ден“, пишат опитни вече потребителки.

Вярвате или не, това действително помага, защото брадавицата започва да съхне, потъмнява, а след това сама си пада и на мястото не остава абсолютно нищо. Ако все пак не искате да го правите или сте твърде гнусливи и от самите себе си, знайте, че и салициловата киселина върши страхотна работа за отстраняване на брадавици пише doctorbg.net.

Източник: lekuvai

(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *