Хакери удариха Сорос и „Отворено общество“! Лъснаха документи за финансиране на избори в ЕС и на миграцията!

 

Повече от 2 500 електронни документа на организации, контролирани от милиардера Джордж Сорос, са били източени от компютърни хакери.
Проникването е станало в събота и бе оповестено от сайта DC leaks. Откраднати са стотици писма вътрешна документация на многобройни дружества и организации, управлявани от Сорос, най-вече от фондация „Отворено общество”.
Документите са от периода 2008-2016 година и са класирани по географски райони, такива свързани със Световната банка и кореспонденция с офиса на президента на САЩ.
В документите има информация за работни планове, стратегии, приоритети и други дейности на Сорос, както и доклади и анализи за избори в Европа, за миграцията и бежанците.




Според DC leaks проникването е извършено от американски активисти, които искат да разкрият истината за „начина на вземане на решения в САЩ, както и за ключови елементи от американския политически живот”.
 
Експерти по сигурността обаче, обвиняват за изтичането на електронна информация руски хакери, съобщава „Блумбърг” (Bloomberg), аналогично на случая с проникването в сървъра на Демократическата партия в САЩ, което разкри, че нейни представители активно са работели срещу кандидатурата на Бърни Сандърс за президент.
От DC leaks определят Сорос като: „олигарх, който спонсорира Демократическата партия, Хилари Клинтън и стотици политици по цял свят”.
През юни хакери отново разпространиха информация за фондациите на Сорос. Проникването е съобщено на ФБР.
Хакери в DC Leaks също разкриха мейли на бившия натовски генерал Филип Брийдлов, които показват, че той се е опитал да провокира президента Обама да започне конфликт с Русия. Брийдлов заяви пред СиЕнЕн през юли, че мейлите са откраднати като част от инициирана от държава разузнавателна операция.
Изтекъл в интернет мейл, разпространен по-рано тази седмица от „Уикилийкс”, показва Сорос как е съветвал Хилари Клинтън по време на мандата й на държавен секретар да се справи с напрежение в Албания.
Фондациите на Сорос предоставят финансиране на Международния консорциум на разследващите журналисти, които по-рано тази година разкриха „Панамските документи”, включващи милиони документи на кантората „Мосак Фонсека”, показващи как богатите укриват данъци.

Повече от 2 500 файла от организации на милиардера бяха разпространени от хакери.

. @sn0wba111 @CapuPatriote Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states. http://ln.is/sli.mg/a/Dvev5 

Photo published for Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states

Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states

21 images in Album

linkis.com

Файловете са групирани в секции по географски регион, Световната банка и кабинетът на президента. Те покриват периода от 2008 до 2016 година, според The Daily Caller.

Източници: vesti.bg и desinfowar.wordpress.com
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *